top of page
17.Tents_2.jpg

ARMY CAMP

Naast het aanbieden van hulp en ondersteuning aan privé organisatoren of diensten van steden en gemeenten bij de organisatie van een WO-2 herdenking of evenement organiseren wij een eigen event en dit op 26-27-28 april 2024. Dit event zal doorgaan in het Provinciaal Domein De Schorre aan de Schommelei in Boom.

  • Facebook

Het opzet is een legerkampement te bouwen en de deelnemers, maar evenzo de bezoekers, een zo realistisch mogelijke ervaring aan te bieden hoe de werking van een legerkamp er heeft uitgezien.

Wij beogen het Army Camp kampement zo levendig mogelijk te brengen. Vooral de meer actieve settings tonen het leven van de militairen op een zo realistisch mogelijke manier waarbij we zo breed mogelijk willen gaan en alle aspecten van het militaire leven aan bod laten komen.

Wij stellen ons open voor alle as-mogendheden, maar wij wensen heel uitdrukkelijk geen enkele link met het SS-gebeuren.

We zouden het heel fijn vinden mochten de bezoekers de antwoorden op hun punten van interesse kunnen vinden en alzo via een heel concrete en tastbare manier wat opsteken tijdens hun bezoek aan ons kampement. Het is daarom dat wij aan al onze deelnemers vragen de realiteit zo getrouw mogelijk na te bootsen zonder te puristisch te willen zijn. Kameraadschap en de gezamelijke wil om iets mooi neer te zetten dragen wij hoog in ons vaandel en deze waarden zullen wij te allen tijde bewaken.

Onze inschrijvingspagina is interactief en laat u toe om op een heel vlotte manier uw inschrijving te voltooien. Mocht u hierover feedback ter verbetering willen doorgeven dan horen wij dit graag via ons contact formulier. U kan individueel of in groep inschrijven. De inschrijving is pas definitef nadat wij het bedag van inschrijving op onze rekening hebben ontvangen. Wij houden eraan om een bevestiging te sturen naar het door u opgegeven mail adres.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen en wensen u alvast een fantastisch kampement op de graspleinen van het Provinciaal Domein De Schorre in Boom.

bottom of page